Golfcentrum

Toine Berkelmans (Golfcentrum Dongen) is de nieuwe eigenaar van Golfbaan De Stok geworden.

BNdeStem van 10 november  :  https://www.bndestem.nl/roosendaal/op-roosendaalse-golfbaan-waait-een-nieuwe-wind~a3147dc0b/

Het lidmaatschap zal vanaf heden ook de mogelijkheid bieden om op de baan  in Dongen te spelen.

Wij verwachten als vereniging een positieve samenwerking met de nieuwe eigenaar.

Bericht van de nieuwe eigenaar Toine Berkelmans :  (dd 3 november)

Overname Golfbaan De Stok

Beste leden en relaties van Golfbaan De Stok,

Zoals u ongetwijfeld al heeft vernomen, ben ik, Toine Berkelmans, vanaf 3 november 2017 de nieuwe eigenaar van Golfbaan De Stok en Restaurant Golfbaan De Stok. Ik ben enorm verheugd met deze overname en kijk er naar uit om er samen met de medewerkers en de vereniging een fantastische en gezellige golfbaan van te maken. De medewerkers van Golfbaan De Stok en Restaurant Golfbaan De Stok worden deels overgenomen.

Naast Golfbaan De Stok ben ik ook eigenaar van Berkelmans Golftechniek en Golfcentrum Dongen. Golfbaan De Stok en Restaurant Golfbaan De Stok vormen een mooie toevoeging aan deze twee bedrijven die elkaar daarmee zeker versterken. Om de eenheid en samenwerking tussen de beide golfbanen op een goede manier uit te dragen, wordt de naam van Golfbaan De Stok aangepast. De nieuwe naam is vanaf nu Golfcentrum Roosendaal.

Graag informeer ik u als volgt verder:

  1. Alle leden van Golfbaan de Stok mogen, op vertoon van hun lidmaatschapsbewijs, van maandag tot en met vrijdag ook op Golfcentrum Dongen golfen. Ook in het weekend, maar dan wordt er € 10 in rekening gebracht. Dit geldt natuurlijk andersom ook voor de leden van Golfcentrum Dongen.
  2. De relatie die er eerder was met Golfcentrum Crimpenerhout wordt opnieuw bekeken.
  3. Alle leden, die lid willen blijven, moeten voor het jaar 2018 een inschrijfformulier invullen. Na inschrijving mag u per direct golfen tot 1 januari 2019. Voor het speelrecht tot 1 januari 2019 ontvangt u een factuur welke betaald moet zijn vóór 1 januari 2018. Indien u het inschrijfformulier niet invult moet u greenfee betalen. Het speelrecht bedraagt € 650,- op jaarbasis.
  4. Voor leden die maandelijks willen betalen middels een automatische incasso bedraagt het speelrecht € 59,- per maand.

 

Inschrijfformulier Jaarrecht 2018

https://www.bndestem.nl/roosendaal/nieuwe-eigenaar-golfbaan-de-stok~ab20898b/

https://www.golfcentrumdongen.nl