Lente toernooi 2018

Wat een geweldige zonnige start van deze editie. Als dit een voorbode is voor de komende zomer dan gaan we nog een goeie tijd tegemoet.

Allereerst wil ik de organisatie bedanken voor de ambiance en het geweldige buffet wat dit jaar ook weer perfect geregeld was.

Ik wil natuurlijk ook even terugblikken op het sportieve deel van deze dag nl de 9 holes met een gezamenlijke start ( Shot Gun) .

Dit is kennelijk toch wat lastig voor sommige onder ons , je moet dus ineens niet op de gebruikelijke hole 1 starten (alleen flight 1 ) waardoor ons systeem in de war raakt. Op hole 2 starten houd dus in ook op hole 2 schrijven !! .

Als dat allemaal onder controle is word het weer lastig om te bepalen wanneer je ronde klaar is , bij sommigen gaat er bij hole 9 een alarm belletje dat er al een drankje staat te wachten op het terras, terwijl er nog een aantal holes gelopen moeten worden????.

Maar na al deze hobbels is het toch weer iedereen gelukt om op tijd binnen te zijn en aan te schuiven op ons mooiste terras van Roosendaal voor het nuttigen van een drankje en bij te praten over de missers en de geweldige afslagen en puts die gemaakt zijn.

Daarna gezellig gezamenlijk aan het buffet om na een aantal uurtjes moe en voldaan weer terug te keren naar huis.

Ik kijk dan ook weer vol verwachting uit naar de volgende editie van het Lentetoernooi.

Voor een ieder de komende tijd veel gezondheid en veel golfplezier gewenst.

Dick Kleine Deters